Klaar voor de Wkb door de pilot projecten van WTT!

WTT realiseert kwaliteitsborgingsprojecten waarbij de bouw met behulp van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) getoetst wordt volgens de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). 

Wil je weten hoe private kwaliteitsborging in de praktijk werkt? We hebben een aantal ervaringen van ondernemers uiteen gezet die WTT als kwaliteitsborger hebben ingezet. 

 

 

Tizo Wtt

WTT is specialist in kwaliteitsborging volgens de Wet kwaliteitsborging. We zijn onafhankelijk, praktijkgericht (we toetsen proactief op momenten wanneer herstel nog mogelijk is), gebruiken instapklare programmatuur en bieden landelijke dekking.

De afgelopen jaren zijn veel bouwbedrijven actief bezig geweest met de veranderingen die de Wkb met zich meebrengt, waaronder door de inzet van pilot projecten.

Zo ook Bouwmaatschappij Tizo B.V.. Als vaste bouwpartner van Livingstone, zijn zij gespecialiseerd in het bouwen van luxe villa’s in de regio Zuid-Holland. Zij hebben de afgelopen jaren meerdere pilot projecten ingezet, waardoor zij zich optimaal hebben voorbereid op de inwerkingtreding van de Wkb! 

Wil je weten hoe jouw (bouw)bedrijf zich kan voorbereiden op de Wkb zijn? Neem dan contact op!

 

Meer informatie