De WTT Toolbox

Je werkt aan projecten waarbij de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van belang zijn. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, het blijft lastig om volledig up-to-date te zijn met je kennis.

Werkman Diepte Met Duim Naar Voren Lr

De vele regels, voorschriften en procedures kunnen verwarrend zijn en leiden tot vertragingen en onzekerheid in jouw projecten. Heb je al gemerkt hoe lastig het kan zijn om snel en effectief antwoorden te krijgen op je vragen? Heb je behoefte aan betrouwbare ondersteuning om jouw projecten soepel te laten verlopen?

Het ontbreken van duidelijke antwoorden kan leiden tot fouten, vertraging en onnodige kosten. Dit kan de voortgang van jouw projecten in de weg zitten. Daarom heeft Woningborg Advies B.V. in samenwerking met Woningborg Toetsing en Toezicht de WTT Toolbox ontwikkeld.

Eerste hulp bij ongelukken

Stel je voor dat je altijd een deskundige bij de hand hebt, klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je door elke stap van jouw project te begeleiden. Met de WTT Toolbox krijg je precies dat – een uitgebreide, betrouwbare bron van kennis en ondersteuning die jouw werk eenvoudiger en efficiënter maakt.

Maak jouw keuze en haal het maximale uit jouw projecten!

Met de WTT Toolbox ben je altijd voorbereid en ondersteund bij elke stap. Sluit vandaag nog een abonnement af bij Woningborg Advies B.V. en transformeer jouw manier van werken. Succesvolle projecten beginnen met de juiste kennis en ondersteuning. Waar wacht je nog op?

De WTT Toolbox is powered by Woningborg Advies B.V.

Wat zit er in de WTT Toolbox?

Als abonnee van de WTT Toolbox heb je toegang tot de volgende diensten:

 1. Inhoudelijke vragen per E-mail

Vragen kunnen per e-mail via de WTT Toolbox worden ingediend. De ingestuurde vragen worden uiterlijk op vrijdag, per e-mail beantwoord. Alleen in uitzonderlijke gevallen waar beantwoording via email niet mogelijk is, zal een adviseur telefonisch contact opnemen.

Voor een reactie op vrijdag dient de vraag uiterlijk donderdagochtend 11.00 uur te zijn ontvangen.

 1. Het digitale spreek-halfuur

Het digitale spreekhalfuur wordt 2-wekelijks op vrijdagochtend georganiseerd. Het digitale spreekhalfuur vindt plaats via Teams. Je kunt uit 6 tijdsloten van 30 minuten kiezen.

  1. Aanmelden voor het digitale spreekhalfuur kan per e-mail of telefonisch;
  2. Het maximaal aantal deelnemers, vanuit één organisatie, is 2 personen per spreekhalfuur;
  3. Er kunnen maximaal 2 tijdsloten worden gereserveerd door één organisatie (indien beschikbaar).

 1. Inspirerende Thema sessies
  Tijdens elke thema sessie zal een ander onderwerp centraal staan. Hierbij delen we onze meest recente en relevante kennis over de Omgevingswet en de Wkb. Daarnaast is het mogelijk om met andere deelnemers ervaringen te delen en te sparren. Deze thema sessies worden georganiseerd via de Woningborg Academy en zijn fysiek en/ of via Teams te volgen. Data van de themasessies zijn beschikbaar op de webpagina’s van de Woningborg Academy en Woningborg Toetsing en Toezicht. Elke sessie heeft een ander thema, bijvoorbeeld:
  1. Omgevingswet en DSO
  2. Veiligheid in de directe omgeving
  3. Participatie
  4. Wkb-proces

De WTT Toolbox wordt als abonnement aangeboden in 3 verschillende looptijden: 

 • 3 maanden voor 300 euro
 • 6 maanden voor 450 euro
 • 12 maanden voor 750 euro

Klanten van de bedrijven binnen de Woningborg Groep krijgen nu 50 euro korting!

Sluit nu een extra voordelig abonnement af!

Voorwaarden en spelregels WTT Toolbox

Voor de voorwaarden en regels voor gebruik van de WTT Toolbox, verwijzen we je graag naar het volgende document.