Wie is WTT

Woningborg Toetsing en Toezicht (WTT) is een ervaren kwaliteitsborger in de bouw met landelijke dekking. We werken met een efficiënte op de praktijk gerichte systematiek (het WKI) waarmee we sturen op relevante risico’s, toetsen op momenten dat herstel nog mogelijk is en 24/7 inzicht geven in status en voortgang. We sluiten onze dienstverlening aan op de bestaande planning van het bouwproces, waarbij we desgewenst ook aanvullende klantcriteria meenemen.

 

20220518 CN 2754 Kantoorwtt

Kernwaarden

Ervaren WTT was al bij het vormen van de eerste contouren van de Wet kwaliteitsborging betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw instrument voor de borging van bouwkwaliteit. Hiermee heeft WTT zichzelf ontwikkeld tot een krachtige, volwassen organisatie die elke borgingsuitdaging aankan.
Efficiëntie Wij toetsen indien gewenst op meerdere criteriasets (Bouwbesluit, goed en deugdelijk en klantcriteria) en doen dat proactief op momenten wanneer herstel nog mogelijk is.
Snelheid WTT koppelt de toetsingsmomenten aan de bestaande bouwplanning en reageert binnen één werkdag op de registraties die de opdrachtgever in de software invoert.
Samenwerken Onder de Wet kwaliteitsborging zijn partijen in de bouw zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de voorschriften. Een opgave waarin WTT als partner optreedt waar je tijdens het gehele bouwproces op kunt rekenen.

Met WTT sta je er niet alleen voor. Je kunt tijdens het gehele bouwproces rekenen op onze kennis en ervaring.

Aanpak

Onder de Wet kwaliteitsborging zijn partijen in de bouw zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de voorschriften van het Bouwbesluit en zijn ze verplicht zorg te dragen voor onafhankelijke, private kwaliteitsborging. Met WTT sta je er niet alleen voor. Je kunt tijdens het gehele bouwproces rekenen op onze kennis en ervaring.

 

20220518 CN 2468 Werkenbijwtt

 

Meer over onze aanpak lees je hier.

Onze aanpak

Nieuwsbrief WTT

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief