Nieuwsbrief WTT

Er veel te doen rondom de Omgevingswet en de daaraan gekoppelde Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Alle bouwende partijen, zowel initiatiefnemers als uitvoerende en ondersteunende partijen, krijgen met deze wet van doen. Dit zorgt bij bouwbedrijven voor de nodige veranderingen, zowel intern als in de realisatiefase.

Als onafhankelijke (maar verbonden) kwaliteitsborger is Woningborg Toetsing en Toezicht (WTT) separaat gepositioneerd ten opzichte van Woningborg Verzekeren. Dit maakt dat er ook een eigen nieuwsbrief komt, waarvan het eerste exemplaar in november uitkomt.

Blijft u graag op de hoogte van alle ins en outs rondom de Wkb, het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) en WTT? Meld u dan nu aan! 

Voorwoord nieuwsbrief WTT:

Eind oktober 2022 is bekend geworden dat de Omgevingswet en daarmee de Wkb is uitgesteld tot 01-07-2023. Hoewel de teleurstelling overheerst bij ons als kwaliteitsborger, maar ook bij de bouwers die zich met WTT voorbereid hebben, biedt het uitstel ook mogelijkheden voor bouwers om alsnog een pilot project te draaien. Nu samen doorpakken is ons advies! 

Op basis van subsidieregelingen, welke wij kunnen aanvragen, kunnen pilot projecten gestart worden met een interessante projectkorting. Daarnaast is bij een groot aantal gemeenten aanvullende legeskorting mogelijk, zie onderstaand artikel. 
Wij pakken graag samen met jou door op nieuwe pilot projecten, waarbij wij onze jarenlange expertise op het gebied van kwaliteitsborging inzetten. We zijn trots op de reeds bereikte resultaten samen met onze klanten, zie het interview met twee van onze tevreden opdrachtgevers. 

Benieuwd wat wij ook voor jou kunnen betekenen en wil je een pilot project starten? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet, 
Maurice Klaver
Directeur WTT