Wegens succes breidt Woningborg Toetsing en Toezicht uit

Woningborg Toetsing en Toezicht komt letterlijk dichterbij. Vanwege groots succes en de blijvend toenemende vraag van onze klanten heeft Woningborg Toetsing en Toezicht besloten om een tweede vestiging te openen. Onze tweede vestiging in Den Bosch zal ervoor zorgen dat klanten in de zuidelijke regio’s directer kunnen worden geholpen bij hun wensen.

2

In aanloop naar en met de recente inwerkingtreding van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) is de vraag naar onze diensten exponentieel toegenomen. Als gevolg hiervan hebben we besloten om onze aanwezigheid uit te breiden en een vestiging te openen in Den Bosch. Hierdoor kunnen we de afstand naar onze klanten verkleinen en een nog snellere en efficiëntere service bieden. Zo staan we meer dan ooit tevoren in verbinding met onze klanten en kunnen we zorgen voor een persoonlijke aanpak.  

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te ondersteunen bij het aantoonbaar maken van de kwaliteit van uw bouwwerken. Of het nu gaat om het beoordelen van plannen, het uitvoeren van inspecties of het uitvoeren van prestatiemetingen, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het bouwproces. Voor de locatie Den Bosch is uw contactpersoon Jacques van der Krogt. De locatie is vanaf 1 april officieel geopend.

Sietze Rozema, Manager Woningborg Toetsing en Toezicht: “Met het openen van deze tweede vestiging hebben we de mogelijkheid om door te pakken. We zetten hiermee in op efficiëntie en een betere bereikbaarheid”.

Bouwen met vertrouwen
Bouwen met vertrouwen wil zeggen dat alles moet kloppen; het proces, de mensen op de bouw, de planning en ook de partners met wie je samenwerkt. Woningborg Toetsing en Toezicht is een partner waarmee u kunt bouwen met vertrouwen. De grootste kwaliteitsborger van Nederland komt steeds dichterbij. Letterlijk. 

Contact

Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsbericht vragen? Of wilt u ontdekken wat Woningborg Toetsing en Toezicht voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Sietze Rozema ([email protected]) of Jacques van der Krogt ([email protected]).