WKI Helpdesk

Tijdens het gebruik van het WKI kan het altijd gebeuren dat je tegen vragen en / of bugs aanloopt. Om je zo goed en efficiënt mogelijk van dienst te zijn, is er een technische WKI-helpdesk ingericht. Via deze helpdesk kun je vragen stellen over het gebruik van het WKI en ook bugs melden wanneer die zich voordoen.

DIRECT NAAR DE TECHNISCHE WKI HELPDESK

Inhoudelijke vragen over kwaliteitsborging kunt u stellen via wtt@woningborggroep.nl of via jouw contactpersoon. 

TOEGANG TOT DE WKI HELPDESK

Deze speciale WKI helpdesk kan op twee manieren worden benaderd: via het ticketsysteem of telefonisch.

Voor het ticketsysteem ontvangen WKI gebruikers  eerst een uitnodiging om het account te activeren. Let op: de afzender van deze mail is JIRA en niet Woningborg. Heb je geen mail ontvangen om je account te activeren? Neem dan telefonisch contact op.  

Mocht je een melding liever telefonisch doen, kan dat op werkdagen van 7:00 - 17:30 uur, via telefoonnummer 085-0161520

Wanneer vragen/bugs zijn aangemeld word je hierover op de hoogte worden gehouden via het ticketsysteem. Per mail ontvang je hierover een update.

WKI Klantportaal

WTT maakt de kwaliteitsborging voor haar opdrachtgevers zo eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk mogelijk. Dit door de inzet van het WKI klantportaal.

Inloggen in het WKI Klantportaal

Gebruik van KYP Project en CHEPP

We gebruiken KYP Project zodat we altijd uitgaan van dezelfde planning. Voor het registreren en controleren van de bouwkwaliteit gebruiken we CHEPP.

Indien u al andere software gebruikt voor registratie van bouwkwaliteit, kunt u deze waarschijnlijk blijven gebruiken. We hebben ook koppelingen met andere systemen.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact pagina

KYP

Met de koppeling tussen KYP Project en WTT leg je de kwaliteit van je project vast. Plan overzichtelijk de registratiemomenten op de bouw in én de toezichtmomenten vanuit Woningborg. Zo weet je altijd wanneer je een inspecteur kan verwachten!

 

KYP Login

CHEPP

WTT maakt gebruik van de software van Go2Sure B.V voor zowel toetsing als toezicht. De naam van deze software is CHEPP jouw vriendelijke CHEckaPP.

 

CHEPP login