Werken bij Woningborg Toetsing en Toezicht

Woningborg Toetsing en Toezicht groeit enorm hard. Als marktleider kwaliteitsborger zorgen we ervoor dat onze bouwers kunnen "Bouwen met vertrouwen". Omdat we zo hard groeien hebben we regelmatig vacatures open staan. 

Bekijk ze hier. 

WTT als werkgever

Betrokken WTT is een betrokken werkgever. Kenmerkend voor de structuur van de organisatie, zijn de zelfsturende multifunctionele teams. We bieden kwaliteitsborging en bouwkundige metingen van het hoogste niveau en houden onze opdrachtgevers én onze collega’s dankzij korte lijnen optimaal op de hoogte. WTT heeft een actieve personeelsvereniging die bijdraagt aan de positieve sfeer binnen onze organisatie.
Bekwaam WTT is een dynamische kennisorganisatie met collega’s met verschillende expertises. Ons team bestaat uit technici waaronder inspecteurs, constructeurs en bouwplantoetsers en een backoffice met administratieve ondersteuning. Samen verdiepen we ons continu in innovatieve bouwtechnieken en de wijzen waarop deze getoetst kunnen worden. Het is bij WTT de normaalste zaak van de wereld om bij te scholen. We zijn expert in kwaliteitsborging en hebben het streven dit te blijven.
Betrouwbaar Voor WTT geldt het principe afspraak-is-afspraak, zowel binnen als buiten het bedrijf. Door de jarenlange ervaring is WTT uitgegroeid tot een krachtige en volwassen organisatie om op te bouwen. WTT wordt door collega’s en opdrachtgevers omschreven als betrouwbaar en transparant. Iets dat bij ons vanzelfsprekend is maar ook hoog in het vaandel staat.
Vacature WTT

Kom jij werken bij WTT?

Vacature WTT

Praktijkverhalen WTT

20220518 CN 2685 Vacatureswtt

 

Ben je benieuwd naar wat de functie van Bouwplantoetser inhoudt? En met wie je in deze rol samenwerkt? En welk type projecten je als Bouwkundig Inspecteur tegenkomt?

Lees hier enkele ervaringsverhalen van onze collega's.

Praktijkverhalen WTT